Nederland / NederlandsNederland / Nederlands

Peeze Chocolatte

Nieuw! Proef de pure beleving…  van warme chocolademelk met echte Belgische chocolade. In 3 smaken…

Warme chocolademelk voor liefhebbers
Laat die koude winter maar komen, want nu is er Chocolatte. De warme chocolademelk voor de echte liefhebber. Het geheim zit 'm in de ingrediënten. Geen cacaopoeder of kant en klare chocolademelk, maar echte Belgische chocolade gecombineerd met verse warme melk. Chocolatte is een pure en unieke smaakbeleving waar uw klanten graag voor terugkomen. Een absolute ‘must have’ deze winter voor elke horecazaak.

Verantwoord genieten
Chocolatte is in alle opzichten smaakvol. Heerlijk om te drinken, maar ook nog eens duurzaam en verantwoord! Dit betekent een eerlijke prijs voor de cacaoboeren (Fairtrade/Max Havelaar keurmerk) en een milieuvriendelijke en biologische productie (EKO-keurmerk). Ook dat vinden uw klanten belangrijk!  

Snel bereid
Om de ultieme kop warme chocolademelk te bereiden, heeft u slechts twee dingen nodig: één kop warme melk en één sachet Chocolatte, gevuld met heerlijke chocoladetabletten van echte Belgische chocolade. Voeg de tabletten toe aan de melk, even roeren en uw klanten genieten van deze pure en unieke smaakbeleving! Eenvoudig te bereiden en snel geserveerd. 

GRATIS proeven en proberen
Vraag hier het Chocolatte Proefpakket aan! (Niet voor particulieren)

Wilt u Chocolatte voor thuis bestellen? 
Dan verwijzen wij u graag door naar onze webshop.

Drie varianten
Chocolatte is uniek! Niet alleen door de Belgische chocolade, maar ook door de smaakvariaties. Verkrijgbaar in drie heerlijke varianten: melk, wit en puur. Zo heeft ieder z’n eigen smaak en een goede reden ook eens een andere variatie te proberen.

Nieuw: Chocolatte recepten!
Voor alle drie de smaakvarianten hebben wij dit jaar een heerlijk recept ontwikkeld. Verras uw gast bijvoorbeeld eens met een heerlijke warme chocolademelk met hazelnoot en amandel! Kijk voor alle drie de recepten op onze receptenpagina.

Peeze-Chocolatte-concept-2